Drive-in

Chris-Tee is voor specifieke gelegenheden ook te boeken in combinatie met eigen professionele licht- en geluidsapparatuur. Denk hierbij een bruiloften, promotiefeesten, bedrijfsgelegenheden, jubileumfeesten, clubfeesten etc. Bij de keuze van de in te zetten apparatuur wordt rekening gehouden met het soort feest, de ruimte (eigenschappen feestlocatie) en de eventuele wensen van de opdrachtgever. Het totaaltarief is gebaseerd op de duur van het feest in samenhang met de benodigde apparatuur.

CT drive-in streeft ernaar het maximale uit elk feest te halen, hierbij wordt rekening gehouden met de muziekwensen van de klant.
CT drive-in kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering door de klant maximaal te willen betrekken door veelvuldige contactmomenten in de periode voor het feest tot na het feest (evaluatie). Door deze werkwijze kan de klant met een gerust gevoel het feest tegemoet gaan.

CT drive-in combineert specifieke klantwensen met de aanwezige kennis en ervaring in het verzorgen van feestavonden met als doel de optimale feestavond voor de klant af te leveren.

Voor meer informatie en tarieven neem vrijblijvend contact op.