Bio

slider

Het begon voor Chris-Tee (Menno Christiaan Teunis, 23 juni 1987) allemaal met interesse in speakers en geluidstechniek. Op 11-jarige leeftijd zette hij zijn eigen Drive-In show op, waarmee hij op uiteenlopende feesten draaide. In eerste instantie op klassenfeesten, later op grotere gelegenheden zoals clubfeesten, bedrijfsfeesten en huwelijksfeesten.

Gaandeweg raakte Chris-Tee vertrouwd met het allround draaien van verschillende muziekstijlen en maakte zich de techniek van het beatmixen eigen. Met hits uit de jaren 90 van onder andere Paul Johnson (Get Get Down) en Shaft (Mucho Mambo) ontstond de liefde voor Housemuziek bij de jonge Chris-Tee. Op 17 jarige leeftijd kreeg Chris-Tee zijn allereerste residentie bij “De Karseboom” in Bilthoven op de zaterdagnacht. Het betekende een startpodium voor het draaien in het uitgaansleven.

Na twee jaar was het tijd voor nieuwe uitdagingen en werd het vaste werkgebied uitgebreid naar omgeving Utrecht (met onder andere een via een DJ-contest afgedwongen residentie in “Club Poema”, Veenendaal en Amsterdam. Met de tijd werd Chris-Tee steeds meer getriggerd door de zwaardere stijlen binnen de Housemuziek en Techno. Deze ontwikkeling is dan ook duidelijk terug te horen in zijn sets vandaag de dag.